Cobouw Bouwberichten helpt u om snel en alert te kunnen reageren op kansen die voorbij komen. Het filter- en notificatiesysteem selecteert iedere dag de voor u beste kansen uit onze database. Deze informatie is compleet met de projectomschrijving en betrokken partijen. Hierdoor is Cobouw Bouwberichten een waardevolle aanvulling op uw eigen netwerk.

Planfase tot renovatie
Cobouw Bouwberichten levert alle soorten projecten: bouwprojecten, onderhandse en openbare aanbestedingen. In alle fases van het bouwproces. Of u nu aan tafel wilt komen zodra de architect bekend is of juist als onderaannemer aan de slag wilt, Bouwberichten.nl heeft onmisbare projecten voor u.

Overheidsinvesteringen en EU-aanbestedingen
Bouwberichten publiceert overheidsinvesteringen van gemeenten, provincies en waterschappen én brengt u op de hoogte van alle EU-aanbestedingen (Tenders Electronic Daily; TED). De handige filtermogelijkheden maakt het nóg gemakkelijker.

Uw voordeel


Met een abonnement op Cobouw Bouwberichten investeert u in effectievere marktbewerking. Wij bieden abonnementen op maat; u krijgt toegang tot voor u relevante kansen uit de markt tegen een scherp tarief. Probeer het nu eerst 2 weken gratis uit.

Gratis proefperiode

Alle bouwactiviteiten
Verkoopkansen moeten heel precies bij uw bedrijf passen. Met Cobouw Bouwberichten selecteert u eenvoudig op de gewenste bouwactiviteit. Van nieuwbouw tot renovatie, van grondverzet tot herstraten.

Uitgebreide projectinformatie
Met Bouwberichten.nl verspilt u geen tijd aan het verzamelen van essentiële gegevens om goed voorbereid contact op te nemen. Succes zit hem vaak in de details. Met Bouwberichten.nl beschikt u over de details die het verschil maken, zoals informatie over materiaal, constructie en bouwelementen. Door deze informatie is het snel schakelen en komt u makkelijker tot samenwerking met de klant.

2/3 – Contact


Direct bij de juiste opdrachtgever aan tafel
U ziet per project welke marktpartijen meewerken en wie de contactpersonen zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om eerder dan de concurrentie aan tafel te zitten met potentiële opdrachtgevers. Zo blijft u net dat stapje voor, waardoor de kans op meer opdrachten groeit.

Lees meer