U ziet per project welke marktpartijen meewerken en wie de contactpersonen zijn. Wanneer een project van bouwfase verandert komen er steeds nieuwe partijen bij. U krijgt niet alleen informatie over het bedrijf, maar ook de betrokken persoon en hoe u deze kunt bereiken. Dit geeft u de mogelijkheid om eerder dan de concurrentie aan tafel te zitten met potentiële opdrachtgevers. Net even dat stapje eerder, waardoor de kans op meer opdrachten groeit.

Eerder dan uw concurrent
Bent u graag zo vroeg mogelijk op de hoogte van nieuwe kansen? Met Cobouw Bouwberichten groeit de kans dat u als eerste in contact komt met de opdrachtgever. Dat geldt niet alleen voor nieuwe projecten. Cobouw Bouwberichten is de enige die na publicatie een aanbesteding of project blijft volgen. Want ook de gunning is waardevolle informatie.

Uw voordeel


Met een abonnement op Cobouw Bouwberichten investeert u in effectievere marktbewerking. Wij bieden abonnementen op maat; u krijgt toegang tot voor u relevante kansen uit de markt tegen een scherp tarief. Probeer het nu eerst 2 weken gratis uit.

Gratis proefperiode

3/3 Netwerk

 


Wie doet het met wie? Cobouw Bouwberichten geeft u overzicht welke marktpartijen vaak bij dezelfde projecten betrokken zijn en samenwerken. Hiermee weet u van welke partijen uw concurrenten opdrachten krijgen en kunt u uw netwerk tactisch uitbreiden.

Lees meer