Wie doet het met wie? Cobouw Bouwberichten geeft u overzicht welke marktpartijen vaak bij dezelfde projecten betrokken zijn en samenwerken. Hiermee weet u van welke partijen uw concurrenten opdrachten krijgen en kunt u uw netwerk tactisch uitbreiden. Presenteer uzelf daar waar zinvol is. Zo zorgt u ervoor dat die opdrachtgever bij een volgende opdracht wel weet waarin u gespecialiseerd bent en u uitnodigen tot deelname.

Alle marktpartijen in beeld
Op een projectkaart staan alle betrokken partijen vermeld. De opdrachtgever, adviespartij, architect, (hoofd) aannemer en installateur. Met Cobouw Bouwberichten zoekt u marktpartijen die bij u passen. Van alle betrokken partijen is een profielpagina beschikbaar waarop beschreven staat in welke sectoren, provincies en ramingsgroepen zij actief zijn. Zo bepaalt u of deze partij bij u past.

Uw voordeel

 


Met een abonnement op Cobouw Bouwberichten investeert u in effectievere marktbewerking. Wij bieden abonnementen op maat; u krijgt toegang tot voor u relevante kansen uit de markt tegen een scherp tarief.

Gratis proefperiode

Uitgebreide projecthistorie
Om te bepalen hoe interessant een partij voor u is, leveren we een compleet overzicht van alle projecten waarbij ze betrokken zijn. Vaak heeft een partij meerdere projecten tegelijk lopen, waardoor u in een keer meerdere projecten kunt bespreken.

Volledige directie
Bij een project hoort een verantwoordelijk persoon per marktpartij. Bij die marktpartij hoort een directie. Cobouw Bouwberichten geeft u inzicht in allebei, zodat u voor een optimale bewerking niet alleen de betrokken persoon maar alle beslissers kunt benaderen.

1/3 – Projecten

 


Iedere dag nieuwe kansen: een boost voor uw netwerk.
Cobouw Bouwberichten helpt u om snel en alert te reageren op kansen die voorbij komen. Het filter- en notificatiesysteem selecteert iedere dag de voor u beste bouwprojecten en aanbestedingen. De informatie is compleet met projectomschrijving en betrokken partijen.

Lees meer