Heeft u zelf geen tijd, kennis of mankracht om Cobouw Bouwberichten goed op te volgen? Wilt u relaties binnen en buiten uw eigen netwerk opbouwen? Wij helpen u graag met onze speciale ‘afspraken service’. Wij boeken uw agenda vol! Het resultaat? Meer tijd, afspraken, opdrachten en omzet! Vraag naar deze speciale service voor onze klanten.

Wat is de ‘afspraken service’?
De ‘afspraken service’ is een service van Cobouw Bouwberichten in samenwerking met Fresh Call Teleservice. U geeft aan met welke partij u graag een afspraak wilt. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een case-analyse. Daarna benaderen wij uw prospect per telefoon voor het maken van een persoonlijke afspraak. Het resultaat? Meer tijd, afspraken, opdrachten en omzet!

Fresh Call Teleservice
Fresh Call ondersteunt commerciële organisaties in de bouwsector met aan tafel komen bij potentiële klanten. Koud bellen is een vak apart. Veel bedrijven hebben hier niet genoeg tijd of mankracht voor. Waarom besteedt u dit tijdrovende werk niet uit? Fresh Call Teleservice opereert al ruim 10 jaar als volwaardig verlengstuk van veel organisaties in de bouwmarkt. Zij kan uitstekend waardevolle contacten buiten uw bestaande netwerk leggen.

Voordelen van de ‘afspraken service’

  • Besteed het tijdrovende proces van koud bellen uit
  • Bouw nieuwe relaties op binnen èn buiten uw netwerk
  • Betaal alleen voor daadwerkelijk gemaakte afspraken
  • Géén opstartkosten, géén instelkosten en géén vaste kosten

Start nu!
Wilt u gebruikmaken van onze ‘afspraken service’? Neem contact met ons op. Door de service direct uit te proberen, komt u er snel achter of deze service van toegevoegde waarde is voor uw onderneming. Wij denken van wel!

T 088 – 5840 600
M bouwberichten@vakmedianet.nl