Volg de masterclass ‘Beter scoren op openbare aanbestedingen’ met korting

Voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers is een kwalitatief hoogwaardig aanbestedingsproces van groot belang. Niemand heeft er iets aan wanneer prestatie en verwachting uit de pas lopen. Maar mede als gevolg van de bouwfraude is er tot op heden slechts beperkt ruimte om te scoren op kwaliteit. Dit is geleidelijk aan het veranderen. Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI), Best Value (BV) en Past Performance (PP) zijn enkele begrippen die deze trend illustreren. Als gevolg hiervan ontstaat steeds meer behoefte om aan de aanbestedende kant op basis van meetbare gegevens goed presterende marktpartijen meer kansen te geven.

Maar hoe doe je zoiets? Over dit thema organiseert KIVI een serie masterclasses. De bedoeling van deze serie is om zowel aanbestedende partijen als marktpartijen dichter bij elkaar te brengen. Enkele vragen die in een serie masterclasses behandeld zullen worden zijn:

• Hoe maak je EMVI, BV en PP objectief meetbaar?
• Wat zijn best practises?
• Wat zijn de meest actuele ontwikkelingen?
• Hoe kun je als marktpartij hierop anticiperen?
• Hoe kunnen marktpartijen hun kansen vergroten?

 

Meer informatie en aanmelden
Deze masterclass is samengesteld door Bart van Emden. Cobouw Bouwberichten biedt haar klanten een speciale kortingscode. U ontvangt een korting van € 20,- op de deelnameprijs. Uw investering is dan slechts € 30,-. Gebruik bij aanmelding de volgende kortingscode: relatie-bve-antea-2017

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.