Cobouw Bouwberichten, een nieuw merk, een nieuw logo, een nieuwe pay-off

//Cobouw Bouwberichten, een nieuw merk, een nieuw logo, een nieuwe pay-off

Het team van Cobouw Bouwberichten heet u van harte welkom op de nieuwe website.

Wij helpen en ondersteunen u graag met het binnenhalen van meer orders en omzet. Dat doen we in de meest brede zin: het leveren van bouwprojectinformatie, inzicht geven in samenwerkingsver-banden, uw agenda vol bellen, (gebruikers)trainingen, webinars, whitepapers en nog veel meer. Onze doelstelling verwijst direct naar onze nieuwe pay-off ‘Maak er werk van’. Wij helpen u graag!

Nieuwe website
Met de nieuwe website van Cobouw Bouwberichten slaan Bouwberichten en Bouwplannen de handen ineen. Hiermee ontstaat de grootste, meest complete en actuele database van Nederland op het gebied van bouwprojectinformatie. Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Cobouw Bouwberichten levert vanaf nu projecten uit Nederland én Vlaanderen.

Het beste uit 2 werelden
De geheel vernieuwde website brengt het beste van Bouwberichten en Bouwplannen bij elkaar. Functionaliteiten die in de ene website door klanten als ‘goed’ werden bestempeld, zijn in de nieuwe website samengebracht. Met de nieuwe look en feel kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

Zo profiteren klanten van Bouwplannen ervan dat voortaan altijd een foto, afbeelding, artist impression of google maps-kaartje van het project wordt opgenomen. Ook kunnen de klanten van Bouwplannen nu gemakkelijk een project verbergen. Zo zien ze altijd de voor hén relevante projecten. En krijgen ze een veel beter inzicht in wie zaken doet met wie.

Bouwberichten-klanten kunnen vanaf nu gemakkelijk bij de Redactie om een update van het project vragen. Ook kunnen zij gebruik maken van een takenlijst die het makkelijk maakt om projecten goed en op tijd te volgen. Voor het eerst kunnen Bouwberichten-klanten ook projecten uit Vlaanderen ontvangen en kunnen ze gebruik maken van de service ‘Afspraak maken’. Deze service helpt klanten om hun agenda vol te bellen. Onze partner Fresh Call ondersteunt de klant bij het opvolgen van bouwprojectinformatie.

Krachtige redactie
Naast bovenstaande zaken zijn de twee redacties samengevoegd tot één krachtig team dat als geen ander in staat is om nieuwe bouwproject-informatie boven water te krijgen.

Cobouw
Tot slot het nieuwe logo van Cobouw Bouwberichten. Dit logo geeft de band aan die Bouwberichten heeft met Cobouw. Een merk dat meer dan 150 jaar haar sporen in de bouw heeft verdiend. Cobouw geeft nog steeds iedere dag zicht op trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk.

Nog geen abonnee?
Bent u nog geen abonnee van Cobouw Bouwberichten. Probeer het dan 1 maand gratis uit. Vrijblijvend. Activeer hier uw gratis proefperiode.

Overigens publiceert onze redactie op deze pagina regelmatig nieuws op het gebied van bouwprojecten en aanbestedingen. De moeite waard om te volgen. Heeft u vragen? Bel of mail ons:

T 088 – 5840 600
E bouwberichten@vakmedianet.nl

Het team van Cobouw Bouwberichten

2017-05-04T13:11:55+00:00 5 april, 2017|Algemeen|

Volg elke maand de trending bouwprojecten
én leer je netwerk versterken met onze nieuwsbrief