Geef u marketing en acquisitie een boost

//Geef u marketing en acquisitie een boost

Geef uw marketing en acquisitie een boost
Exclusieve klantmiddag op 28 september

Op donderdagmiddag 28 september organiseren we een exclusieve middag voor onze klanten. In één middag geeft u uw marketing en acquisitie een boost. We hebben 2 topsprekers op het programma:

  • Bart van Emden: Druk zijn en niks verdienen is je eigen schuld
  • Leony Bos: Concrete handvatten voor uw telefonische acquisitie

Datum en tijd: donderdagmiddag 28 september, 13.00 – 17.30 uur
Locatie: La Place De Rotonde in Enspijk
Borrel: Na afloop is er een netwerkborrel met een hapje en een drankje.

We garanderen u een leerzame middag waarbij de sprekers u een spiegel voorhouden. Deelname is gratis en alléén voor klanten van Cobouw Bouwberichten. Maximaal 2 personen per organisatie.

 

De bouwsector is de snelst groeiende economische sector van Nederland. Toch zijn de marges nog steeds minimaal. Hoe kan het toch dat alom geaccepteerde prijsmechanismen niet van toepassing lijken op de bouwsector? Ligt dat aan de opdrachtgever of aan ons? Bart van Emden is b-to-b marketeer en veelgevraagd spreker. Hij neemt je mee in een humorvol en confronterend verhaal met als titel “Druk zijn en niks verdienen is je eigen schuld”

 

Leony Bos geeft u concrete handvatten voor uw telefonische acquisitie. Leony Bos is een bevlogen, innemende persoon. Zij weet je op een directe, prikkelende manier uit te dagen en een spiegel voor te houden. Leony heeft sinds 2011 haar eigen trainingsbureau. Hierin geeft zij commerciële- en communicatietrainingen. Haar motto is: resultaat door inzicht!

2017-08-03T13:57:30+00:00 30 juni, 2017|Geen categorie|

Strategisch bouwen aan beter
renderende projecten en relaties?

Volg het gratis webinar op 28 juni
Meld je aan