Verdien de gunfactor
Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen.

Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u geïnteresseerd in overheidsinvesteringen of juist Europese aanbestedingen? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen?

Het slimme filter- en notificatiesysteem levert u iedere dag alleen de voor ú relevante projecten. Zo vergroot u uw commerciële kansen en haalt u meer uit uw salesactiviteiten.

1/3 Iedere dag nieuwe kansen: een boost voor uw netwerk


Cobouw Bouwberichten helpt u om snel en alert te reageren op kansen die voorbij komen. Het filter- en notificatiesysteem selecteert iedere dag de voor u beste bouwprojecten en aanbestedingen. De informatie is compleet met projectomschrijving en betrokken partijen.

Lees meer

2/3 Direct bij de juiste opdrachtgever aan tafel


U ziet per project welke marktpartijen meewerken en wie de contactpersonen zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om eerder dan de concurrentie aan tafel te zitten met potentiële opdrachtgevers. Zo blijft u net dat stapje voor, waardoor de kans op meer opdrachten groeit.

Lees meer

3/3 Ontdek en verken samenwerkingsverbanden


Wie doet het met wie? Bouwberichten geeft u inzicht welke marktpartijen vaak bij dezelfde projecten betrokken zijn en samenwerken. Hiermee weet u van welke partijen uw concurrenten opdrachten krijgen en kunt u uw netwerk tactisch uitbreiden.

Lees meer

“Gerichter salesactiviteiten inzetten en optimaliseren”

Frans Brakenhoff, Wilo
Lees meer

“Als het een periode minder gaat, ben je in zo’n situatie al snel te laat”

Peter van der Burgt, van Grunsven Groep
Lees meer

“Sales is geen truc”

Alphons van der Weerden, Mawipex
Lees meer