Sinds 23 april is de website Overheidsplannen.nl overgegaan naar Bouwberichten.nl. Bouwberichten is nu uitgebreid met een nieuwe fase in het bouwproces: Overheidsplannen én we publiceren voortaan alle Europese aanbestedingen (Tenders Electronic Daily).

Overheidsplannen

In de fase ‘Overheidsplannen’ vindt u alle investeringsplannen van gemeenten, waterschappen en provincies. Overheidsplannen neemt tijdrovende voorbereiding uit handen. U weet direct welke investeringen in uw branche wanneer gaan plaatsvinden. Hiermee vergroot u gericht uw kans op succes bij de overheid.

U kunt de fase ‘Overheidsplannen’ benaderen als u voldoende abonnementsrechten heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NB: Eind mei zijn de eerste voorjaarsnota’s en integrale huisvestingsplannen van gemeenten, waterschappen en provincies verzameld. Vanaf dan kunt u nieuwe publicaties in de fase ‘Overheidsplannen’ verwachten.

Europese Aanbestedingen

De Europese aanbestedingen vindt u voortaan rechtsboven in het scherm onder de nieuwe button ‘EU-aanbestedingen’. Het gaat hier om publicaties van Tenders Electronic Daily (TED); het aankondigingenplatform van alle Europese aanbestedingsopdrachten van de Europese Unie en daarbuiten. Wilt u toegang tot de EU-aanbestedingen en uitgebreid kunnen filteren, dan heeft u een aanvullend abonnement nodig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.