Bouwberichten maakt de markt transparant

Het team van Bouwberichten is continu op zoek naar transparantie in de markt. Wat wordt wanneer, waar gebouwd? Over woning- en utiliteitsbouw, maar ook infraprojecten. Dat maakt het werk voor veel mensen gemakkelijker. Om dit te bereiken, steunt ons redactieteam op 2 pijlers: media en informanten.

Media
In de vrije nieuwsgaring bekijkt het team dagelijks zoveel mogelijke online- en printmedia. Denk aan kranten, websites, nieuwsbrieven, vakbladen. Maar ook de Social Media.

Informanten
Het team staat dagelijks in contact met diverse marktpartijen in de bouw. Bijvoorbeeld architecten, gemeenten, provincies, woningcorporaties, aannemers, adviseurs, etc. Contactpersonen geven ons informatie door over bouwactiviteiten in Nederland en België.

Uw privacy
Met het werk dat wij doen respecteren wij uiteraard de privacy van bedrijven en personen die zijn opgenomen in onze database. Bovendien kan er altijd iets misgaan in de vastlegging en publicatie van onze gegevens. U heeft daarom recht op inzage, correctie van en verzet tegen de door ons vastgelegde gegevens.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Neem contact met ons op via 088 – 5840 600 of via de mail, content@vakmedianet.nl.