MENU

Ondersteuning nodig bij je leadgeneratie? Wij bieden nu ook aanvullende diensten zoals leadverrijking?

Ondersteuning bij leadgeneratie en account management in de bouw

Heb je zelf geen tijd, kennis of mankracht om je leads goed op te volgen? Wil je relaties binnen en buiten je eigen netwerk opbouwen? Wij kunnen je ondersteunen met verschillende diensten voor leadgeneratie en accountmanagement, zodat jij je leadfunnel en omzet kunt vergroten. Wat we bieden:

 • Ondersteuning bij leadverrijking, leadkwalificatie, product pitches, afspraken inplannen, account management en architectenbezoek
 • Geen afnameverplichting en eenvoudig op- en af te schalen
 • Deskundige agents met ervaring in de bouw
 • Mogelijkheid om met vaste agents te werken voor borging van kennis

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Leads verrijken en product-fit vaststellen

Soms heb je van leads aanvullende informatie nodig om ze te kunnen kwalificeren en te bepalen of er een product-fit is. Samen met onze preferred partners kunnen we je helpen met:

 1. Leads verrijken met de informatie die je mist. Dan kan op organisatie-, project-, of persoonsniveau zijn. Zo ben je in staat om leads beter te kwalificeren en op te volgen.
 2. Contactpersonen bellen om vast te stellen of er een product-fit is op organisatie- of projectniveau.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Product pitch, afspraken inplannen en account management

Heb je geen tijd om bij gekwalificeerde leads jouw pitch te doen, afspraken in te plannen of het account te managen? amen met onze preferred partners kunnen we je helpen met:

Product pitches
Zodra we hebben vastgesteld dat er een product-fit is kunnen we bij de door jou geselecteerde leads een product pitch doen.

Afspraken inplannen
Indien er interesse is in jouw product of dienst, dan kunnen we ook direct een afspraak inplannen in de agenda van jou of je collega(s).

Accountmanagement
Het is ook mogelijk om (een gedeelte van) je account management door ons te laten doen. Het inhuren van een flexibele vertegenwoordiger kan bijvoorbeeld handig zijn als je een markt wil openbreken of een bestaand product wil introduceren in een nieuwe markt. Je kunt ook een architectenbezoeker inhuren.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Kleinschalig testen mogelijk

Benieuwd wat onze leadgeneratie en/of account management diensten voor je kunnen betekenen? We bieden je de mogelijkheid om kleinschalig te testen met de preferred partner die het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.

 • Vrijblijvend advies van een gespecialiseerde partner
 • Deskundige agents met ervaring in de bouw
 • Mogelijkheid om met vaste agents te werken voor borging van kennis
 • Kleinschalige test mogelijk van ong. 6 tot 8 weken
 • Makkelijk op te schalen indien succesvol

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Onze preferred partners

Soleo Business

Soleo Business is een facilitair klantcontactcenter gespecialiseerd in het verrijken van leads en het maken van B2B afspraken voor sales- en accountmanagers. Met ons vaste team van ruim 60 ervaren acquisitiemedewerkers converteren wij uw Bouwberichten leads in concrete afspraken.

Lees meer over Soleo

VorteKx

VorteKx is een gespecialiseerde sparring-partner voor de sales & marketing professional in de bouw. Niet alleen met advies, maar vooral ook door kwalitatieve invulling en betrokken uitvoering op maat. Van marktverkenning tot (tele)marketing en accountmanagement.

Lees meer over VorteKx

Meer weten?

Wil je vrijblijvend met één van onze adviseurs van gedachten wisselen? Dat kan. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze leadgeneratie diensten en kunnen je in contact brengen met onze preferred partners. Neem contact op met Marianne of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Marianne Smit

Laat je terugbellen

Hallo, mijn naam is . Ik werk bij als . Je kunt mij bereiken via of bellen op .