MENU

Op zoek naar installateurs in Nederland? Vind alle E, S en W-installateurs met Bouwberichten en krijg inzicht in verkoopkansen

Installateurs - alle E-, S- en W-installateurs in Nederland

Met Bouwberichten krijg je voortdurend actueel inzicht in de projecten van bijna alle E- S- en W-installateurs in Nederland en Vlaanderen. Met behulp van onze tooling kun je gemakkelijk de installateurs en bouwprojecten vinden die aan jouw wensen en eisen voldoen.

  • Doorzoek meer dan 400.000 projecten en 200.000 (bouw)organisaties
  • Vind snel de installateurs en bouwprojecten die je nodig hebt
  • Ontdek veelbelovende leads voor jouw producten of diensten
  • Breid je lead funnel uit en verhoog je omzet
  • Probeer het 14 dagen gratis en zonder verplichtingen uit

Bekijk hoe het werkt

Probeer 14 dagen gratis

Probeer gratis

Probeer 14 dagen gratis. Het is geheel vrijblijvend en stopt automatisch.

Annuleren

Grote installatiebedrijven Nederland

In Nederland zijn er diverse grote installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in de installatie en onderhoud van elektrotechnische (E), sanitaire (S), werktuigbouwkundige (W) systemen in gebouwen. De 5 grootste E, S en W-installatiebedrijven in Nederland (o.b.v. bedrijfsopbrengsten) zijn Equans, Spie Nederland, Croonwolter&dros, Unica, en Kuijpers. Hiernaast zie je de top-20 lijst van Nederlandse installateurs op basis van bedrijfsopbrengst in 2021.

Deze grote installateurs bieden een breed scala aan diensten aan op het gebied van ontwerp, engineering, installatie, onderhoud en beheer van technische systemen in gebouwen en industrieën. Ze zijn actief in verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, onderwijs, kantoren en industrie en hebben jarenlange ervaring in de branche. Deze installateurs werken vaak samen met bouwbedrijven en leveranciers om de meest geavanceerde technologieën en oplossingen te bieden voor hun klanten.

Lees meer over de top 20 installateurs

Spie Nederland

SPIE Nederland is een bedrijf in de installatie- en onderhoudssector. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, ICT en energie-efficiëntie.

Met meer dan 46 vestigingen en 2.500 medewerkers in Nederland, is SPIE Nederland een van de grootste spelers in de markt. Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en digitalisering en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor klanten in verschillende sectoren, waaronder de industrie, de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid.

Alle projecten en projectdetails van Spie Nederland bekijken

Equans

Equans Nederland is een aanbieder van oplossingen op het gebied van energie, infrastructuur, industriële automatisering en digitalisering. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale Equans Group, die wereldwijd actief is in meer dan 30 landen.

Equans Nederland heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, en werkt samen met klanten in verschillende sectoren om hen te helpen bij het realiseren van hun doelen op het gebied van energietransitie en efficiëntie. Bij Equans werken 6.000 medewerkers, op 29 locaties in Nederland.

Alle projecten en projectdetails van Equans bekijken

Je kunt de projecten alleen zien als je een abonnement hebt op Bouwberichten. Nog geen abonnement? Probeer het 14 dagen gratis

Unica

Unica Nederland is een toonaangevend bedrijf in de installatie- en onderhoudssector dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder elektrotechniek, werktuigbouwkunde, ICT, beveiliging en energie.

Met meer dan 2.500 medewerkers en 14 vestigingen in Nederland, heeft Unica Nederland een sterke positie in de markt. Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en innovatie en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en duurzame oplossingen voor klanten in verschillende sectoren, waaronder de zorg, het onderwijs, de industrie en de overheid.

Alle projecten en projectdetails van Unica bekijken

Je kunt de projecten alleen zien als je een abonnement hebt op Bouwberichten. Nog geen abonnement? Probeer het 14 dagen gratis

Croonwolters&dros

Croonwolters&dros is een technisch dienstverlener die zich richt op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van installaties in de gebouwde omgeving en industrie. Het bedrijf is opgericht in 2012 na de fusie van Croon Elektrotechniek en Wolters Techniek.

Croonwolters&dros heeft een breed scala aan expertisegebieden, waaronder elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering, energie en duurzaamheid. Met ruim 3.000 medewerkers is het bedrijf actief in diverse sectoren, waaronder gezondheidszorg, luchthavens, datacenters en offshore. Croonwolters&dros staat bekend om haar innovatieve oplossingen en duurzame aanpak, waarbij het streven naar energiebesparing en CO2-reductie centraal staat.

Alle projecten en projectdetails van Croonwolter&dros bekijken

Je kunt de projecten alleen zien als je een abonnement hebt op Bouwberichten. Nog geen abonnement? Probeer het 14 dagen gratis

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Installateurs is een Nederlands installatiebedrijf dat zich richt op elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het bedrijf is opgericht in 1918 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de installatiebranche.

Hoppenbrouwers Installateurs heeft diverse vestigingen in Brabant en bedient een brede klantenkring, waaronder bedrijven, overheden en particulieren. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en duurzame oplossingen en heeft diverse prijzen en certificaten op dit gebied gewonnen. Hoppenbrouwers Installateurs hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid en investeert continu in de ontwikkeling en opleiding van zijn medewerkers.

Alle projecten en projectdetails van Hoppenbrouwers bekijken

Je kunt de projecten alleen zien als je een abonnement hebt op Bouwberichten. Nog geen abonnement? Probeer het 14 dagen gratis

Kuijpers

Koninklijke Kuijpers Installatie is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in technische dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging en ICT. Het bedrijf werd opgericht in 1921 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse markt. Met meer dan 1.200 medewerkers en vestigingen door het hele land, biedt Kuijpers Installatie een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van technische installaties.

Het bedrijf is actief in diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs, industrie en utiliteit. Kuijpers Installatie staat bekend om haar innovatieve oplossingen en duurzame aanpak, waarbij het streven naar energiebesparing en CO2-reductie centraal staat.

Alle projecten en projectdetails van Kuijpers bekijken

Batenburg Techniek

Batenburg Techniek is een Nederlands technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van technische systemen en componenten. Het bedrijf werd opgericht in 1910 en heeft inmiddels meer dan 1.000 medewerkers in dienst, verspreid over verschillende vestigingen in Nederland.

Batenburg Techniek richt zich voornamelijk op de industrie en infrastructuurmarkt, waarbij het zich bezighoudt met onder andere automatisering, elektrotechniek, IT-oplossingen en instrumentatie. Batenburg Techniek is ook actief betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid en technologie, waaronder de ontwikkeling van slimme steden en de verduurzaming van de industrie.

Alle projecten en projectdetails van Batenburg bekijken

Breman

Breman is een Nederlands familiebedrijf dat actief is op het gebied van installatietechniek. Het bedrijf werd opgericht in 1925 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse markt, met meer dan 40 bedrijven en meer dan 1.800 medewerkers.

Breman Topholding biedt een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van installaties op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie, elektra en sanitair. Het bedrijf is actief in diverse sectoren, waaronder woningbouw, utiliteit, zorg en industrie. Breman Topholding staat bekend om haar innovatieve oplossingen en duurzame aanpak, waarbij het streven naar energiebesparing en CO2-reductie centraal staat.

Alle projecten en projectdetails van Breman bekijken

Je kunt de projecten alleen zien als je een abonnement hebt op Bouwberichten. Nog geen abonnement? Probeer het 14 dagen gratis

Van Dorp

Van Dorp Installaties is een Nederlands installatiebedrijf dat in 1995 is opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot een grote speler op de markt. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, beveiliging, ICT en duurzaamheid.

Van Dorp Installaties richt zich vooral op utiliteitsbouw, woningbouw, retail en zorg. Het bedrijf heeft diverse vestigingen verspreid over het land en heeft ruim 1000 medewerkers in dienst. Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Van Dorp Installaties en het bedrijf zet zich dan ook in voor het verminderen van de CO2-uitstoot en het stimuleren van energiebesparing.

Alle projecten en projectdetails van Van Dorp bekijken

Probeer 14 dagen gratis

Probeer gratis

Probeer 14 dagen gratis. Het is geheel vrijblijvend en stopt automatisch.

Annuleren

Hoe anderen Bouwberichten ervaren

Lees de cases van Velux, Zehnder, DIT Holding en EigenHuis

'50% van onze leads komt binnen via Bouwberichten'

Monique Deckers, Velux

Lees haar verhaal

'Bouwberichten weet precies wat er waar gebouwd wordt'

Mark Kremers, Zehnder

Lees zijn verhaal

'Ik download projecten waarvan ik denk dat ze interessant zijn. En sales zoekt daar vervolgens contact mee. Het is heel simpel, maar het werkt'

Jackeline Kersing, DIT Holding

Lees haar verhaal

'Ik zie Bouwberichten als een prima leadgenerator'

Rolph Voesenek, Eigenhuis Projecten

Lees zijn verhaal

Meer weten?

Wil je vrijblijvend met één van onze adviseurs van gedachten wisselen? Dat kan. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Bouwberichten. Neem contact op met Marianne of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Marianne Smit

Laat je terugbellen

Hallo, mijn naam is . Ik werk bij als . Je kunt mij bereiken via of bellen op .