MENU

De meest volledige en actuele data in de markt

Wij houden Bouwberichten up-to-date met een toegewijd redactieteam van researchers en developers die jaarlijks duizenden telefoontjes plegen en websites raadplegen om jou de meest nauwkeurige en actuele informatie te geven. De data van Bouwberichten is afkomstig van diverse bronnen:

  1. Ons eigen netwerk: Het redactieteam spreekt regelmatig met vaste contacten zoals architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Hierdoor is vaak al belangrijke projectinformatie bekend voordat het in de media komt.
  2. De media: Onze redactie volgt dagelijks bouwgerelateerde artikelen uit de media, zowel print als online. Daarvoor worden diverse tools gebruikt. De redactie haalt hieruit de belangrijkste informatie om een project te updaten. Het redactieteam volgt ook belangrijke updates uit de bouwwereld op social media zoals LinkedIn.
  3. Overige bronnen: Aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, het Kadaster, vele bouwgerelateerde websites en natuurlijk Google.

Bekijk hoe Bouwberichten werkt

Informatie over projecten, organisaties en netwerken

  • Inmiddels vind je ca. 400.000 projecten in het Bouwberichten portal en maandelijks voegt ons redactieteam zo'n 400 nieuwe projecten toe en updaten ze er ong. 800.
  • Ook vind je ca. 200.000 organisaties (betrokken marktpartijen bij een project) in het portal en krijg je inzicht in netwerken en samenwerkingsverbanden.
  • Nieuwe informatie is direct beschikbaar, zodat je op de hoogte blijft van projecten en bedrijven die voor jou interessant zijn.

Bekijk hoe het werkt of probeer het 14 dagen gratis

Probeer 14 dagen gratis

Probeer gratis

Probeer 14 dagen gratis. Het is geheel vrijblijvend en stopt automatisch.

Annuleren

Vragen over onze data?

Heb je specifieke vragen over onze data? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088 – 5840 600 / redactiebouwberichten@vakmedianet.nl of laat je terugbellen.

Marco van Ginkel

Laat je terugbellen

Hallo, mijn naam is . Ik werk bij als . Je kunt mij bereiken via of bellen op .