MarktAnalyse

Waarop is Bouwberichten gebaseerd?

  • Ons eigen netwerk: Het redactieteam spreekt regelmatig met vaste contacten zoals architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Hierdoor is vaak al belangrijke projectinformatie bekend voordat het in de media komt.
  • De media: Onze redactie volgt dagelijks bouwgerelateerde artikelen uit de media, zowel print als online. Daarvoor worden diverse tools gebruikt. De redactie haalt hieruit de belangrijkste informatie om een project te updaten. Het redactieteam volgt ook belangrijke updates uit de bouwwereld op social media zoals LinkedIn.
  • Overige bronnen: Aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, het Kadaster, vele bouwgerelateerde websites en natuurlijk Google.
Voorbeeldproject

Hoe actueel is de database?

Wij houden Bouwberichten up-to-date met een toegewijd redactieteam van researchers die jaarlijks duizenden telefoontjes plegen en websites raadplegen om jou de meest nauwkeurige en actuele informatie te geven. Nieuwe informatie is direct beschikbaar, zodat je op de hoogte blijft van projecten en bedrijven die voor jou interessant zijn. Inmiddels vind je ruim 200.000 organisaties in Bouwberichten.

Ons redactieteam

Neem gerust contact met ons op
T: 088 – 5840 600
M: redactiebouwberichten@vakmedianet.nl

Marco van Ginkel
Marco van GinkelBusiness Development Manager
Tessa van der Griendt
Tessa van der GriendtSenior redacteur
Anne-Marie Moerland
Anne-Marie MoerlandRedacteur
Alice van Mosel
Alice van MoselRedacteur
Alex Pardon
Alex PardonSenior redacteur
Matthijs van Rooijen
Matthijs van RooijenSenior redacteur
Daniel Eijt
Daniel EijtRedacteur
Christian Eijt
Christian EijtRedacteur